top of page

Over ons

Welkom op de nieuwe website van Stoeterij Godselbos.


Stoeterij Godselbos is een familiebedrijf met als doel het kweken van goede en moderne sportpaarden met een goed karakter. Op het modern bedrijf in Herne staan een tiental fokmerries uit zeer goede bloedlijnen.


Met jaarlijks een 10-tal veulens door combinatie met de beste hengsten proberen wij aan onze klanten goede sportpaarden aan te bieden. Wij combineren hoofdzakelijk hengsten die hun sporen verdiend hebben in de sport. meer specifiek paarden geselcteerd voor de Olympische spelen of wereldruiterspelen of die presteren op wereldniveau. Vooral hengsten die een goede combinatie vormen met onze moederlijnen. Zo bewijzen onze merries, ook al zijn het soms jonge stammen, dat ze mee kunnen met de huidige vereisten voor goede moederlijnen en dat ze reeds verschillende goede sportpaarden hebben voortgebracht. 

Voor ons is het belangrijk dat onze paarden een goed en eerlijk karakter vertonen, daarom steken wij veel tijd in hun op jonge leeftijd. Elk veulen wordt goed in de hand genomen met oog op een topkarakter in de toekomst.

bottom of page